Loading…
SKUP 2022 has ended
Program for SKUP-konferansen i Tønsberg 1. - 3. april 2022
Back To Schedule
Saturday, April 2 • 14:00 - 15:00
Slik sikrer du deg de beste graverne

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Feedback form is now closed.
Å ansette de beste journalistene har sjeldent vært vanskeligere. I denne sesjonen forteller gravelederne om hvordan de jakter de beste folka, hvordan de setter sammen team som funker - og hvilke kvaliteter en gravegruppe trenger i 2022.

Speakers
avatar for Kristine Holmelid

Kristine Holmelid

Reportasjeleder, SUJO
Kristine Holmelid er reportasjeleder ved Senter for undersøkende journalistikk (SUJO). Hun har over 20 års erfaring som journalist og nyhetsleder, blant annet fra Bergens Tidende. Hun underviser også masterstudenter i undersøkende journalistikk ved UiB.
avatar for Tonje Egedius

Tonje Egedius

Gravesjef, Aftenposten
Tonje Egedius har som gravesjef i Aftenposten ledet arbeidet med å avsløre Stortingets pendlerboliger. Hun har bakgrunn som featurejournalist i A-magasinet, men har de siste årene jobbet som nyhets- og avdelingsleder. 
avatar for Anders Sooth Knutsen

Anders Sooth Knutsen

Avdelingsleder, VG
Anders Sooth Knutsen leder VGs Dagsorden-avdeling. Han har tidligere ledet nyhetsavdelingen og samfunnsavdelingen i samme avis. Som journalist vant han to SKUP-diplomer.
avatar for Gry Egenes

Gry Egenes

Redaktør, Dagens Næringsliv
Gry  Egenes er redaktør for etikk og metode i Dagens Næringsliv og har ledet arbeidet med 20 prosjekter som har vunnet Skup-prisen eller -diplom.


Saturday April 2, 2022 14:00 - 15:00 CEST
Ormen Lange 2