Loading…
SKUP 2022 has ended
Program for SKUP-konferansen i Tønsberg 1. - 3. april 2022
Back To Schedule
Saturday, April 2 • 10:30 - 11:30
Gutterom og pendlerboliger

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Feedback form is now closed.
Barne-og familieminister Kjell Ingolf Ropstad hadde etablert seg i Oslo med kone og to barn. Men på papiret bodde han fremdeles hjemme på gutterommet hos foreldrene på Sørlandet. Aftenpostens avsløringer slo ned som en bombe høsten 2021. Og det var ikke bare Ropstad som hadde nytt godt av rause ordninger. Journalistene fra Aftenposten forteller om arbeidet med en av fjorårets største nyhetssaker. Journalister fra Adresseavisen kommer også for å fortelle om arbeidet med stortingspresidentens hybel. VGs team deler sine metoder bak saken om Hadia Tajik.

Speakers
avatar for Nina Selbo Torset

Nina Selbo Torset

Gravejournalist, Aftenposten
Nina Selbo Torset er styreleder i SKUP, gravejournalist i Aftenposten og medlem av International Consortium of Investigative Journalists (ICIJ). Hun har de siste årene vært sentral i flere store graveprosjekter i Aftenposten og har særlig kompetanse på datastøttede metoder.
avatar for Vegard Venli

Vegard Venli

Gravejournalist, Aftenposten
Vegard Venli jobber i Aftenpostens gravegruppe. Har bakgrunn fra Varingen, Kommunal Rapport, Dagbladet og NRK. Han har spesialisert seg på bruk av datastøttede verktøy og juss som metode i journalistikken. Medlem av Pressens offentlighetsutvalg siden 2009.
avatar for Lajla Ellingsen

Lajla Ellingsen

Gravesjef, Adresseavisen
Lajla Ellingsen har i en årrekke avdekket kritikkverdige forhold som gravejournalist i tospann med Mari By Rise. Duoen er premiert med fire SKUP-diplomer. Ellingsen er i dag gravesjef i Adresseavisen.
avatar for Margrete Konstad

Margrete Konstad

Journalist, Adresseavisen
Margrete Konstad er journalist i Adresseavisen. Hun er utdannet statsviter, jobber mest med politikk. og begynte i Adresseavisen under pandemien. Tidligere har hun vært i Trønder-Avisa og NRK Nyheter.
avatar for Martin S. Folkvord

Martin S. Folkvord

Journalist, VG
Martin S. Folkvord har jobbet i VG siden 2019. Han har ar tidligere vært tilknyttet VG-sporten og jobber nå i avisens Dagsorden-avdeling.
avatar for Eiliv Frich Flydal

Eiliv Frich Flydal

Journalist, VG
Eiliv Frich Flydal jobber med undersøkende journalistikk i VG og er tilknyttet Politisk avdeling.


Saturday April 2, 2022 10:30 - 11:30 CEST
Oseberg