Loading…
SKUP 2022 has ended
Program for SKUP-konferansen i Tønsberg 1. - 3. april 2022
Back To Schedule
Friday, April 1 • 18:15 - 18:45
Klimaforskerne svarer: Stiller vi de riktige spørsmålene

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Feedback form is now closed.
Klimaforskerne svarer: Stiller journalister de riktige spørsmålene?
Klimaendringer, nye rapporter og ekstremvær er tema i de fleste norske nyhetsredaksjoner med jevne mellomrom. Men stiller journalister egentlig gode spørsmål i møte med ekspertisen på feltet? Er pressen uforholdsmessig opptatt av noe, mens andre problemstillinger blir glemt? Nå har du sjansen til å få svar fra noen av landets fremste klimaforskere. De deler sine erfaringer fra pressens dekning av klima og kommer med sine tips til problemstillingene de mener burde vært høyere på agendaen.


Moderators
avatar for Ingerid Salvesen

Ingerid Salvesen

Frilans
Ingerid Salvesen er frilansjournalist og har skrevet for flere av Norges største aviser og magasiner. De siste årene har hun hovedsakelig dekket klimaspørsmål. Salvesen har en mastergrad i klima- og energistudier og har blant annet undersøkte hvordan klimajournalistikk kan gjøres... Read More →

Speakers
avatar for Bård Lahn

Bård Lahn

Klimaforsker, CICERO
Klimaforsker Bård Lahn har lang erfaring fra arbeid med norsk og internasjonal klimapolitikk, og har i mer enn ti år fulgt FNs klimaforhandlinger på vegne av ulike norske miljøorganisasjoner. Han har vært leder av Natur og Ungdom og jobber i dag ved CICERO Senter for klimafo... Read More →
avatar for Kikki Flesche Kleiven

Kikki Flesche Kleiven

Direktør, Bjerknessenteret
Kikki Flesche Kleiven er direktør for Bjerknessenteret for klimaforskning. Hun er havforsker, har en doktorgrad i fortidsklima og har som forsker markert seg som en engasjert formidler av klimaforskning- og kunnskap.
avatar for Bjørn Samset

Bjørn Samset

Klimaforsker, CICERO
Bjørn H. Samset er fysiker og klimaforsker ved CICERO Senter for klimaforskning. Han sitter i FNs klimapanel og har gitt ut flere bøker om klima. Mange kjenner ham som en aktiv fagformidler og klimadebattant.  


Friday April 1, 2022 18:15 - 18:45 CEST
Ormen Lange 2