Loading…
SKUP 2022 has ended
Program for SKUP-konferansen i Tønsberg 1. - 3. april 2022
Back To Schedule
Saturday, April 2 • 16:00 - 16:30
Panel: Lost in tech

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Feedback form is now closed.
Hva bør du som medieleder vite om de menneskene som får teknologien til å funke, som får sakene til å se pene ut - og som kan lage den «knappen» du trenger? Felles for paneldeltakerne: De har alle tatt steget fra å være redaksjonelle ledere til å lede utviklere.

Moderators
avatar for Anniken Hjertholm

Anniken Hjertholm

Leder Lab2, TV 2
Anniken Hjertholm leder TV 2s tverrfaglige team Lab2, som jobber både med graving og datastøttet journalistikk, og med digital historiefortelling og innovativ fortellerteknikk. Hun har bakgrunn fra en rekke roller som både journalist, vaktsjef og redaksjonsleder.

Speakers
avatar for Eirik Wallem Fossan

Eirik Wallem Fossan

Leder visuell avdeling, Aftenposten
Eirik Wallem Fossan har jobbet med redaksjonell utvikling siden 2006 og er leder for visuell avdeling i Aftenposten (foto, video og redaksjonell utvikling). Han fungerer som nyhetsleder for redaksjonell utviklingsteamet.
avatar for Magnus Aabech

Magnus Aabech

Produkteier, Amedia
Magnus Aabech er produkteier for datastøttet journalistikk og innholdstjenester i Amedia. Han leder et team med redaksjonelle utviklere som bistår redaksjonene i hverdagen og bygger mer langsiktige tjenester rettet mot brukerne. Tidligere har han jobbet i NTB som blant annet redaktør... Read More →
avatar for Ingrid Indseth

Ingrid Indseth

Produktsjef, Dagens Næringsliv
Ingrid Indseth er produktsjef i Dagens Næringsliv og jobber på tvers av kommersielle og redaksjonelle avdelinger. Indseth har bakgrunn som produkteier i Aller, og har tidligere vært nyhetsredaktør og en del av ledergruppen i E24. Hun har også jobbet i VG og NRK.


Saturday April 2, 2022 16:00 - 16:30 CEST
Ormen Lange 2